Tirsdag, 18. december 2012 — af af Jan Bergman

Bettina Aller og familien er nået til Caribien

Bettina Aller om bord på Lady Emily med sine to ældste børn Emily og Christopher.
Bettina Aller om bord på Lady Emily med sine to ældste børn Emily og Christopher.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Aller-direktør Bettina Aller er endelig kommet over Atlanterhavet med sin familie på deres store verdensomsejling.

Det har været en lang rejse på bølgen blå og den lille gruppe danskere på sejlbåden Lady Emily har lagt uendelige sømil bag sig, og er nu nået til lunt turkisblåt vande med legesyge delfiner.

"Juuuhuuu, så har vi krydset Atlanten. Efter 12 dage på oceanet, så Emily og Casper land på deres nattevagt, natten til d 13. december. Da solen stod op, kom der 10 virkelig store delfiner og legede for boven af skibet. De bød os nok velkommen til Caribien", skriver Bettina Aller på sin rejseblog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter de mange dage over Atlanterhavet skulle båden have en kærlig tur, og familien kastede sig straks over opgaven, så snart de lå i havn i St. Charles.

"Da vi kom i land, skulle Lady Emily vaskes godt og grundigt, for hold da op hvor var hun nusset og saltet ind. Vi spulede hende totalt over i ferskvand, og der skulle knofedt til. Emilie gik rundt med en tandbørste og fjernede rust", skriver globetrotteren.

Bettina Allers tvillinger, Marco og Louis, har straks taget den nye destination til sig, og nyder det lune klima i Caribien.

"Marco og Louis var helt fjantede med at komme i land. De susede rundt og hoppede i vandet, som er varmt som i et badekar", skriver den stolte mor om sine tvillinger.

Følg med i Bettina og hendes families verdensomsejling på deres rejseblog - klik her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden