Mandag, 11. juli 2011 — af af Dorte Quist

Bettina Aller: Sådan holder vi sommerferie

Bettina Aller med datteren Emily, tvillingerne Marco og Louis samt manden Jean Gabriel Leynaud.
Bettina Aller med datteren Emily, tvillingerne Marco og Louis samt manden Jean Gabriel Leynaud.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Bladdronningen Bettina Aller tager husbond, tvillinger og datter med sydpå på en rigtig familieferie.

Den første sommerferie med de små tvillingedrenge, Marco og Louis, byder på familieferie med stort F i Provence for Bettina Aller, 49, og hendes franske fotograf-ægtemand, Jean-Gabriel Leynaud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jean-Gabriels familie har et stort, gammelt stenhus med swimmingpool midt i vinmarkerne, hvor vi rejser ned i nogle uger. Det er sådan et sted med et langt bord udenfor, som altid er fyldt op med masser af mad og masser af mennesker, der snakker, griner og diskuterer i timevis. Vi bliver dernede så længe, vi har lyst, for det er det eneste, vi har planlagt denne sommer. Jean-Gabriel mener også, at drengene trænger til at høre noget fransk, ler Bettina
Aller.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

med store fysiske aktivteter hos Bettina Aller og hendes mand. Men de har erkendt, at det bliver for bøvlet med to små babyer og en au pair-pige. Men helt daseferie bliver det nu alligevel ikke for Bettina. Det ligger ikke til hendes aktive temperament.

- Jeg planlægger at løbe hver morgen med en af tvillingerne i babyjoggeren og tage croissanter med tilbage til morgenmad. Jeg skal også have malet vinduesskodder og sat gæstetoilettet i stand. Og endelig har jeg en plan om at lave stenmosaik i form af det afrikanske kontinent. Jeg kan godt lide at lege håndværker, kan du nok høre. Bettinas barselsorlov skulle egentlig slutte her til sommer, men det er der lavet om på i løbet af foråret.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden