Brødrene Price åbner endnu en restaurant
Adam og James Price har fået blod på tanden siden de sidste år åbnede deres første restaurant i hjertet af København. Nu rykker brødrene ind i The Paul's gamle lokaler i Tivoli.
- Da Tivoli henvendte sig og tilbød os de fantastiske lokaler i Glassalen og nogle fornemme muligheder, var det svært at holde ideerne og begejstringen tilbage. Det giver utrolig god mening for os at indlede et samarbejde med Tivoli - ikke mindst da Price-familien har mere end 160 års historie til fælles med Haven, siger Adam Price i en pressemeddelelse.
Brødrene ser frem til at hygge om gæsterne i restauranten, som kommer til at have "dansk" på menuen.
- Vores tanke med den nye restaurant i Tivoli er, at madstilen skal være præget af vores store kærlighed til det klassiske, danske køkken. Til frokost vil vores kolde jomfruer smøre og anrette smørrebrød af de bedste, danske råvarer med respekt for traditionen, men bestemt også med plads til lidt fornyelse, fortæller James Price, og fortsætter:
- Om aftenen vil restaurantens menukort rumme elskede danske retter, som de fleste af os har et forhold til eller et minde om. Rejer - når rejerne er bedst - og danske asparges i sæsonen. Engelsk bøf, sprængt oksebryst med peberrod, klassisk dansk sommerbuk, krustader med skaldyrsfrikassé, kræmmerhuse med flødeskum, karamelrand og meget mere.