25. apr. 2013
Af Preben Petersen

Bubber får job på ugeblad

Bubber
Bubber
Foto: Birger Storm
Bubber har fået sommerjob som reporter på Ude og Hjemme, hvor han i syv uger hen over sommeren skal på turné rundt i landet for at finde de bedste historier hos ugebladets læsere.

Ude og Hjemme er kendt for at handle om det nære og det personlige, og fortælle de historier hvor der både er hjerte og smerte. I løbet af sommeren får familieugebladet ekstra hjælp af Bubber til at finde frem til de læsere, der har allermest på hjerte – og få viderefortalt deres historier så de bliver berigende for resten af Ude og Hjemmes mange læsere.

- Bubber er en formidabel historiefortæller, og med sin helt egen afvæbnende facon har han en enestående evne til at gå lige i hjertet på folk – uanset om emnet er sjovt eller dybt alvorligt. Jeg er sikker på, at vores læsere vil være rigtig glade for at fortælle deres personlige historier til ham til store glæde for vores andre læsere, fortæller Ude og Hjemmes chefredaktør Kaj Elgaard.

Fast samarbejdspartner

Det nye samarbejde bygger videre på et flerårigt parløb mellem Bubber og Ude og Hjemme, hvor Bubber hvert år op til jul succesfuldt har hjulpet Ude og Hjemme med at samle penge ind til landets fire børnekræftafdelinger. Bubber er glad for det udbyggede samarbejde med Ude og Hjemme og glæder sig til at komme i gang med sin nye opgave:

- Jeg er bare født nysgerrig, og jeg synes mennesker er det mest interessante på denne jord. Jeg elsker at se en film, men virkeligheden er bedre. Man bliver jo klogere hver gang. Også på sig selv. Jeg har lavet fjernsyn hele mit liv, hvor man altid skal tænke på billeder imens. På Ude og Hjemme kan jeg bare koncentrerer mig om mine spørgsmål og min nysgerrighed. Det er virkelig et stort ønske, der er gået i opfyldelse, og jeg glæder mig rigtig meget, siger Bubber.

Læs mere om: