Onsdag, 23. december 2009 - af af Jan Bergman

Christian Kjær blev straffet for ægteskabet med Janni

Janni og Christian Kjær

Janni og Christian Kjær

Foto: Birger Storm
Christian Kjær åbner for første gang op for, hvordan ægteskabet med Janni Kjær, havde store konsekvenser for hans liv.

Erhvervsmanden Christian Kjær måtte vinke farvel til indflydelse i familiefirmaet FLSmidth & Co., da han i 80´erne faldt for og efterfølgende giftede sig med den unge Janni Spies.

Christian Kjær taler ud i et interview der bliver sendt på P1Business juleaftensdag, hvor han åbenhjertigt forklarer om de konsekvenser, forholdet til Janni fik for ham.

- Jeg skulle være bestyrelsesformand, men så blev jeg gift med Janni og formand for Spies, der heller ikke gik godt, forklarer han i interviewet til P1Business.

Christian Kjær arvede en stor indflydelsesrig aktiepost fra sin mor og han var udset til, at skulle blive formand for virksomheden. Men ægteskabet med Janni og formandsposten i rejseselskabet "Spies", spændte ben for hans muligheder.

- Min fætter blev sur over, at jeg ikke havde spurgt og forklaret, hvorfor jeg tog den formandspost, men det synes jeg ikke, jeg burde, for det var min kone, der gerne ville have, at jeg skulle have den, forklarer Christian Kjær i interviewet og tilføjer:

- Så blev jeg ganske simpelt straffet ved det, at jeg ikke fik formandsposten hos FLSmidth.

I november sidste år meddelte parret, at de efter 20 års ægteskab, skulle skilles. Sammen har de børnene Michala og Christoffer Kjær.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden