6. aug. 2011
Af af Ulrik Ulriksen

Christian Kjær fejrede Susan Astani

Christian Kjær og Susan Astani
Christian Kjær og Susan Astani
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Få uger efter branden på Venø var humøret tilbage hos Christian Kjær og Susan Astani.

Susan Astani fyldte 41 år forleden, og det blev fejret med manér på Sandbjerggaard nord for København. Susans 68-årige kæreste, Christian Kjær, var hovedmanden bag festen, og han arbejdede hårdt med blandt andet at tænde op i den store festgrill helt op til de mange gæsters ankomst.

- Vi fejrer dagen i dag som en rund fødselsdag. Vi bliver vist 101 gæster, og der er telt i haven og fantastisk mad. Blandt andet okse- og svinemørbrad, og så kommer der et jazzorkester og spiller, fortalte Susan umiddelbart inden festen. Dagen efter det musikalske grillparty, var Susan stadig i topform.

- Det blev en skøn aften. Maden var dejlig, og alle var glade. Især musikken var perfekt, og Christian og jeg og gæsterne dansede til klokken fire om morgenen, lød det fra Astani.

Der er nok ingen tvivl om, at Susan og Christian har haft brug for at få humøret lidt i vejret. Christian Kjærs gård på Venø brændte for nylig ned til grunden, og det var et chok for både ham og Susan. 41-års festen på Sandbjerggaard var en god lejlighed til at få den ubehagelige oplevelse lidt på afstand.

Læs mere om: