21. maj. 2019
Af Trine Larsen

Christian Kjær sælger sit hjem

Susan Astani og Christian Kjær.
Susan Astani og Christian Kjær.
Foto: Ole Bjørk
Advokat Christian Kjær, 76, har sat sit hjem, Sandbjerggaard, til salg for 70 millioner kroner

Advokaten og rigmanden Christian Kjær og hustruen, læge Susan Astani-Kjær, har sat deres fælles hjem, Sandbjerggaard i Nordsjælland, til salg. Det skriver boligsiden Boliga, der også fortæller, at ejendommen hører til landets dyrest udbudte ejendomme.

Christian Kjær har ifølge sin hustru sat ejendommen til salg efter den senere tids turbulens omkring gemalen, der i februar fik en dom på 30-dages betinget fængsel, fratagelse af kørekortet i et år, samt en bøde på 10.000 kroner.

Christian har mistet livsglæden

Den betingede dom accepterede advokaten for at få fred og komme videre, men kort efter fik den store konsekvenser for Christian Kjær, der i flere år var nær ven med prins Henrik og ligeså længe har været kammerherre og hofjægermester. For kongehuset besluttede at fratage den 76-årige advokat og rigmand alle hans royale titler, inklusiv hans ridderkors af første grad af Dannebrog. Dét til trods for, at Christian Kjær fik en betinget dom ved Retten i Lyngby.

Tidligere har Christian Kjærs hustru, Susan Astani, fortalt BILLED-BLADET, at denne "uretfærdige dom" og efterfølgende fratagelse af de kongelige hædersbevisninger har gjort så stort indtryk på Christian Kjær, at han helt har mistet livsglæden, og at han har fået nok.

Flere boliger til rådighed

Derfor har parret taget konsekvensen og altså nu besluttet at sælge den 650 kvm store landejendom med 30 hektar jord og tilhørende tennisbane, pool og ridestald, hvor Christian Kjær ellers har boet i en menneskealder.

Det var netop omkring Sandbjerggaard, at der sidste år under et cykelløb opstod uenigheder mellem to officials og Christian Kjær, som senere førte til domfældelsen i retten.

Christian Kjær har en tid ophold sig i sit chalet i Schweiz, og da han også ejer en stor ejendom på Venø, ligesom parret har et slot på Fyn, kommer de ikke til at mangle steder at bo, hvis den eksklusive ejendom, der opvarmes med jordvarme og solenergi, bliver solgt hurtigt.

Læs mere om: