Torsdag, 25. september 2014 — af Lisbeth Grube

Christian Stadil er blevet far til endnu en dreng

Christian Stadil og Alice Brunsø.
Christian Stadil og Alice Brunsø.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Hummelbossen var med til at hjælpe junior til verden, da han og kæresten Alice blev forældre til en superskøn søn.

Hummeldirektør Christian Stadil og kæresten Alice Brunsø blev tirsdag forældre til en dejlig lille dreng. Det skete godt 17 måneder efter de blev forældre til Winston, så dermed kan deres to små knægte kalder sig pseudotvillinger.

- Alt er topgodt, og vi er blevet forældre til en sund, stærk og superskøn dreng. Han ligner sin storebror på en prik - med god højde og drøjde og hvad der ser ud til også at blive store blå øjne, omend der er et pift af noget grønt som hos moderen, fortæller Christian Stadil til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fødslen var en modificeret såkaldt Lotus-fødsel, hvor navlestrengen først klippes efter nogle timer, mens babyen ligger hud mod hud hos far og mor.

- Jeg var med til at hjælpe ham ud, fortæller Stadil om fødslen af sønnike. - Alice kørte igen all natural-stilen og var i det hele taget så sej, siger den nybagte far, som kunne tage hjem med sin lille familie blot tre timer efter fødslen.

Onsdag aften skulle Christian have været til stort event i London. Stadil har nemlig lavet et samarbejde mellem Hummel og Tattoodo.com, som han har startet bl.a. med Daniel Agger og i dag er verdens største tattoo-website. Den nye kollektion skulle præsenteres til et stort party - men Stadil valgte at blive hjemme hos sin nyfødte øjesten.

- Jeg sidder på sofaen sammen med den lille, smukke champ og vil ikke bytte for noget!, lød meldingen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden