Fredag, 3. september 2010 - af af Helle Skram de Fries

Christina Hembo: Vild med dans bliver en kæmpe fest!

Christina Hembo
Christina Hembo
Foto: Henrik Bjerg
Det er fantastisk at skulle være med i Vild med dans, og jeg glæder mig utrolig meget, lyder det fra urdesigneren.

- Jeg elsker Vild med dans og har set alle programmerne, og det er skønt, at jeg nu selv skal være med, jubler den prisbelønnede ur-designer Christina Hembo, der er den første erhvervskvinde i programmet, siden Bettina Aller deltog i 2008.

- Jeg er kendt i smykkeverden, men udenfor den er der jo mange, der ikke aner, hvem jeg er. 32-årige Christina Arvin Hembo har urdesign-firmaet "Christina Design London" sammen med sin mand Claus Hembo. Parret bor i Herning - sammen med deres to børn, Sophie på fem og Marcus på tre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Det er lidt af et puslespil at få det til at gå op, men jeg træner delvist i Herning, hvor min dansepartner så kommer herover - og så kommer jeg til København og træner der. Så tager Claus hånd om børnene, og vi har aupairpige til de praktiske ting, så det skal nok gå, smiler den feminine jyske kvinde. Firmaet startede i 2004, men Christina har allerede fået fået flere priser - blandt andet som året kvindelige iværtsætter 2008.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hun plejer at nå sine mål, og næste mål er trofæet i Vild med dans 2010. Christina Hembo blev for nylig sponsor forcykelrytteren Michael Rasmussen, som hun nu skal konkurrere mod i Vild med dans.

-Men han skal altså ikke regne med, at der bliver givet ved dørene, griner Christina Hembo.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden