10. jul. 2011
Af af Liz Rørsig

Christina Hembos franske paradis

Christina Hembo
Christina Hembo med familien
Foto: Privat
Smykkedesigneren Christina Hembo og familien koblede af i Sydfrankrig.

Christina Hembo og ægtemanden, Claus, er de heldige ejere af et skønt hus i Frankrig med havudsigt til Cotê d'Azur-bugten. Huset ligger i bjergene fem kilometer nord for Nice og har været i familiens eje siden 1996. Parret har netop besøgt deres franske paradis sammen med børnene Sophie, 6, og Marcus, 3. Efter en travl periode med cykelholdet Christina Watches Onphone med Michael Rasmussen i spidsen havde familien brug for nogle afslappende dage i hinandens selskab.

- Vores hus i Nice er ren afslapning. Det er et fabelagtigt sted - helt oppe på bakketoppen med frit udsyn over Nice og Middelhavet. På terrassen vokser appelsin- og citrontræer, og i skoven lige ved siden af kan man hente alle de vilde asparges, man orker. Man kan tage en dukkert i svømmepølen og lade sig gennemvarme af solen eller i jacuzzien, siger Christina, der nød dagene med familien i det franske.

- Som sædvanlig dryssede vi rundt i de små charmerende stræder i Cannes, så på kunst i St. Paul de Vence og så optakten til den traditionelle blomsterfest i Vence.

At sommerferien også skal tilbringes i Frankrig er familien meget opsat på.

- Huset ligger lige i trekanten Cannes, Monaco og Nice og intet sted er skønnere. Her er masser af smuk natur, fantastisk mad og nogle af verdens mest attraktive steder at gå i byen, fortæller Christina, der nu har sadlet om fra ferie til hverdag og knokler videre med cykelholdet og urfirmaet, Christina Design London, i Herning.

Læs mere om: