Onsdag, 11. marts 2020 — af Laura Dalgård Hansen

DEJLIG NYHED: Bestseller-par har fået tvillinger

Anne og Anders Holch Povlsen
Anne og Anders Holch Povlsen
Foto: Ritzaus/Scanpix
Bestseller-parret Anne og Anders Holch Povlsen, som mistede tre af deres fire børn i terrorangrebet i Sri Lanka i 2019, er netop blevet forældre til tvillingepiger.

For knap et år siden blev Sri Lanka ramt af et frygeligt terrorangreb, og Bestseller-parret, Anne og Anders Holch Povlsen, gennemgik en familietragedie, da de mistede tre af deres fire børn i angrebet.

Glæde i Bestseller-familien

Men nu er der atter glæde i Bestseller-familien, for parret har netop fået tvillinger, skriver Jyllands-posten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det bekræfter parrets privatsekretær, Kristine Mønster, over for BILLED-BLADET.

”Onsdag den 11. marts er Anne og Anders Holch Povlsen blevet forældre til to velskabte tvillingepiger efter et fint graviditetsforløb,” lyder det.

"Familien glæder sig ubeskriveligt over de to små mirakler, både til at lære dem at kende og til, at de bliver en livsbekræftende og glædelig del af familien."

Flager for tvillingerne

Kristine Mønster oplyser også, at der er hejst to Dannebrog ved Bestsellers hovedkontor i Brande, samt ved kontorerne i Aarhus, Haderslev, Løsning og Stilling for at markere den glædelige begivenhed.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Det var den 21. april 2019, at Sri Lanka blev ramt af det frygtelige terrorangreb, der blandt andet ramte Hotel Shangria-La, hvor Bestseller-familien opholdt sig.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden