30. jun. 2015
Af af Henrik Salling

Dennis Knudsen åbner restaurant

Dennis Knudsen åbner restaurant
Dennis Knudsen åbner restaurant.
Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Han har i forvejen travlt med filmopgaver og sin frisørsalon. Men frisøren og make-up artisten Dennis Knudsen får lige tid til også at åbne restaurant i Københavns indre by.

Dennis Knudsen er en mand med mange ideer og mange jern i ilden. Og inden længe kan han tilskrive sit visitkort endnu en titel. I løbet af august måned åbner den populære iværksætter nemlig restaurant.

- Vi har i øjeblikket travlt med at indrette stedet, som ligger på Regnbuepladsen i København, fortæller Dennis begejstret.

Faktisk var det først meningen, at nyheden skulle have været ud i næste uge. Men begejstringen for det nye projekt tilsidesætter det planlagte.

- Den kommer til at hedde ”Kontrast” og det bliver både en cocktailbar og restaurant. Et kreativt, skørt sted for alle, der kan lide mad, fortæller Dennis Knudsen, som åbner restauranten sammen med en forretningspartner.

- Jeg har egentlig aldrig haft ambitioner om restaurationsbranchen, med det skal nok blive skægt. Og jeg kan godt love, at det ikke bliver et sted, hvor folk får serveret myrer, griner Dennis Knudsen, som mellem indretningsopgaverne havde tid til at gå til premieren på filmen ”Magic Mike XXL” i Palads.

LÆS MERE: Dennis Knudsen kan godt lide knokkelarbejde

Læs mere om: