Torsdag, 2. juni 2016 - af Juliane Olsen

Dennis Knudsen lukker salon i København efter 15 år

Dennis Knudsen

Dennis Knudsen

Foto: Birger Storm
Kendis-frisøren Dennis Knudsen har fået et arbejde, der indebærer så meget rejseaktivitet, at han nu har valgt at lukke sin frisørsalon igennem 15 år.
Den 52-årige kendis-frisør Dennis Knudsen har fået et tilbud, han ikke kan sige nej til i udlandet, og han har derfor valgt at lukke sin salon i København.   Dennis Knudsen flytter ikke fra Danmark, men han skal rejse og været meget i udlandet i cirka et halvt år af gangen.   - Jeg har fået et kanontilbud, jeg ikke kan sige nej til. Det indebærer, at jeg skal være meget i udlandet. Kan desværre ikke sige hvad det er pt, skriver han på Instagram.   SE VIDEOEN: Kom indenfor hos Dennis Knudsen  

Dennis Knudsen fortsætter med kongehuset

Teksten er ledsaget af et billede af Dennis Knudsen bag disken i sin succesrige frisørsalon i det indre København, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.   Frisøren afslører overfor BILLED-BLADET, at der er nogle tekniske ting, der skal falde på plads, før han kan sige mere om sit nye job.   - Jeg fortsætter i øvrigt samarbejdet med kongehuset i det omfang, det er muligt og mit arbejde som stylist for prinsesse Marie, siger han.   Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse   Forretninger fortsætter uændret Det må siges at være slutningen på en æra for Dennis Knudsen, der har drevet sin frisørsalon i Ny Østergade igennem 15 år.   Sidste dag i salonen er den 31. august, men Dennis Knudsens succesfulde produktlinjer, der sælges i Bilka og Føtex, og hans andre forretninger vil fortsætte uændret.   Dennis Knudsen vil i den nærmeste fremtid offentliggøre, hvad det nye spændende job i udlandet indebærer.      

Et billede slået op af Dennis Knudsen (@dennisknudsenprivate) den

1. Jun 2016 kl. 6:19 PDT

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden