Dennis Knudsen lukker salon i København efter 15 år

Dennis Knudsen

Dennis Knudsen

Foto: Birger Storm
Kendis-frisøren Dennis Knudsen har fået et arbejde, der indebærer så meget rejseaktivitet, at han nu har valgt at lukke sin frisørsalon igennem 15 år.
Den 52-årige kendis-frisør Dennis Knudsen har fået et tilbud, han ikke kan sige nej til i udlandet, og han har derfor valgt at lukke sin salon i København.
 
Dennis Knudsen flytter ikke fra Danmark, men han skal rejse og været meget i udlandet i cirka et halvt år af gangen.
 
- Jeg har fået et kanontilbud, jeg ikke kan sige nej til. Det indebærer, at jeg skal være meget i udlandet. Kan desværre ikke sige hvad det er pt, skriver han på Instagram.
 
 

Dennis Knudsen fortsætter med kongehuset

Teksten er ledsaget af et billede af Dennis Knudsen bag disken i sin succesrige frisørsalon i det indre København, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.
 
Frisøren afslører overfor BILLED-BLADET, at der er nogle tekniske ting, der skal falde på plads, før han kan sige mere om sit nye job.
 
- Jeg fortsætter i øvrigt samarbejdet med kongehuset i det omfang, det er muligt og mit arbejde som stylist for prinsesse Marie, siger han.
 
 
Forretninger fortsætter uændret
Det må siges at være slutningen på en æra for Dennis Knudsen, der har drevet sin frisørsalon i Ny Østergade igennem 15 år.
 
Sidste dag i salonen er den 31. august, men Dennis Knudsens succesfulde produktlinjer, der sælges i Bilka og Føtex, og hans andre forretninger vil fortsætte uændret.
 
Dennis Knudsen vil i den nærmeste fremtid offentliggøre, hvad det nye spændende job i udlandet indebærer.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden