Dennis Knudsen udfordret med saksen af sine to små hunde

Dennis Knudsen.

Dennis Knudsen.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Stjernefrisøren fik kam til sit hår, da han ville klippe sine to livlige hvalpe, Messi og Lady.

Dennis Knudsen er frisøren, der legende let sætter hår på kendte og kongelige, heriblandt prinsesse Marie. Sådan gik det ikke, da han forleden besluttede sig for at tage sine to små hvalpe, Messi og Lady, under saksen.

- Sådan en hundeklipning kan jeg da ordne i et snuptag – tænkte jeg – men jeg blev hurtigt klogere. Et er at klippe menneskelige kunder, noget andet er et par livlige hvalpe, fortæller Dennis Knudsen i Ude og Hjemme.

De små ballademagere fik først pelsen vasket og føntørret, mens deres frisør-far overvejede, om frisuren skulle være en graduering eller pjusket klip.

- Jeg gik i gang med saksen, men hunde er som små børn og sidder absolut ikke stille, når man beder dem om det, og klipningen ser ud derefter. Heldigvis er mine hvalpe ikke forfængelige, for jeg kan godt afsløre, at det ikke er frisurer, jeg kan tage penge for, fortæller frisøren.

Hvalpene er dog åbenlyst glade for at slippe for den tunge pels – og Dennis Knudsen håber, han med tiden bliver bedre til at håndtere sine firbenede venner i frisørstolen.

- Hvem ved? Måske kan jeg en dag åbne en hundesalon…, funderer han.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden