13. nov. 2014
Af Malan Joensen

Dessertkokken Nikolaos Strangas bruger overraskende ingredienser

Dessertkok Nikolaos Strangas.
Dessertkok Nikolaos Strangas.
Arkivfoto: AOP
Nikolaos Strangas er blandt andet kendt fra Go’ Morgen Danmark, hvor han fremtryller søde sager.

Umiddelbart skulle man tro, at en dessertkoks brug af ingredienser begrænser til det, man finder i det klassiske, søde køkken, men ikke når det gælder kreative Nikolaos Strangas.

Det fortæller dessertkokken, der af og til kan ses i Go’ Morgen Danmark og også har sin egen dessertbutik, i denne uges ALT for damerne.

Adspurgt om, hvilke ingredienser, vi ikke vidste, der var gode i en dessert, fortæller Nikolaos Strangas:

- Rosmarin, timian og sorte oliven. Rosmarin skal i en passionscreme, for det smager virkelig godt sammen. Timian skal blandes med citron og hvid chokolade, og sorte oliven er også rigtigt godt blandet med hvid chokolade, fortæller dessertkokken til ugebladet.

Læs mere om: