Torsdag, 11. april 2013 - af Lisbeth Grube

Drama i Tivoli: Kurt Thorsen anholdt

Kurt Thorsen
Kurt Thorsen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den tidligere byggematador blev hentet af to betjente til åbningen af Tivoli.

Årets åbning af Tivoli fik en brat og dramatisk afslutning for Kurt Thorsen. Mens den tidligere byggematador sad og spiste frokost i Grøften, dukkede politiet nemlig op for at anholde ham. To betjente fra Station City fik hentet Kurt Thorsen ud fra restauranten og bad ham om at følge med omgående.

- Du er efterlyst, og du skal med nu, lød beskeden fra den ene betjent, mens Kurt Thorsen rystede på hovedet og ville vide, om der forelå en kendelse. Det bekræftede betjenten, mens Thorsen fik fat i en telefon og ringede til sin sagfører, Lars Henriksen, som ikke umiddelbart kendte noget til kendelsen.

- Det er da grotesk, når man ikke har fået noget at vide, protesterede Kurt, men der var ikke så meget andet at gøre end at følge med. Han trissede ind i Grøften for at hente sin taske og sit halstørklæde, inden han fulgte med de to betjente med den højlydte, humoristiske salut:

- Skal jeg ikke have håndjern og fodlænke på?

Kurt Thorsen er både ved byretten og landsretten dømt for skattesvig, men tidligere på året søgte han om tilladelse til at indbringe sagen for Højesteret. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden