19. jul. 2010
Af af Liz Rørsig og Lisbeth Grube

Emilie Brandt tager orlov

Emilie Brandt og Maximillian
Emilie Brandt og Maximillian
Foto: Lars Laursen
Producerens mand, Ian Hansen, skal i gang med at arbejde på en spillefilm.

Kært barn har som bekendt mange navne, og Maximillian på ni måneder bliver overøst med kælenavne. "Maxi" er mindstemand hjemme hos producer Emilie Brandt, hvor alle står på spring for at hygge om ham.

- Han er en rigtig god dreng. Han er så nem og charmerer os alle sammen, fortæller Emilie på en sommerdag i baghaven med junior og bonusdatteren Una på 12 år. I februar flyttede hun og manden Ian Hansen fra en lejlighed til et hus i Emdrup med familien, der også tæller Francesca på syv år. Helt naturligt danner den smukke, gamle have rammen om Maximillians første sommer.

- Vi skal bare nyde haven og følge med i, hvad der blomstrer frem. Faktisk er vi ikke færdige med at pakke det sidste ud af flyttekasserne, fortæller Emilie.

Som freelancer var hun tilbage på job allerede i april, men i august og september tager hun revanche med børnene ved at tage orlov, mens Ian arbejder på en spillefilm.

- Det er en fornøjelse at have tre børn, når de to store er så ivrige for at hjælpe til. Fordi der er så mange år mellem dem, er der ingen jalousi overhovedet.

Læs mere om: