Erik Brandt:
Erik Brandt overvejede selvmord

Erik og Margit Brandt

Erik og Margit Brandt

Foto: Hanne Juul
Savnet af hustruen Margit Brandt har været så stort, at Erik Brandt har haft tanker om selvmord, fortæller han til Euroman.

Erik Brandt har været helt ude på kanten over tabet af sin hustru, Margit Brandt, som døde af sygdom i 2011. Det røber han i Euroman

- Jeg har virkelig hængt med næbbet, men enten gør man som Hemingway og griber haglbøssen - de tanker har været der - eller også må man komme videre. Jeg arbejder som en hest, er meget involveret i modefirmaet og skriver på en bog, der hedder "Sorg, savn og så videre", fortæller han til mandemagasinet.

- Jeg kan stadig dufte hende rundtom i lejligheden, selv om det er mere end to år siden, hun døde. Hendes tøj hænger der stadig. Jeg har endnu ikke kunnet tage mig sammen til at gå det igennem, siger Erik Brandt og og fortsætter:

- Når man mister sin livsledsager gennem 50 år, er det som at miste halvdelen af sig selv. Jeg savner hendes nærvær, jeg savner hendes sødme. Vi grinede, arbejdede og rejste sammen. De oplevelser, vi har haft, er jeg pludselig alene med. Da Margit var her, kunne man sige: "Kan du huske dengang.., ej hvor var det sjovt". Det savner jeg virkelig.

Erik Brandt siger også til Euroman, at han ikke kan leve uden en kvinde ved sin side.

- Derfor har jeg også fået en veninde. Det er jeg sikker på, at Margit forstår deroppe. Faktisk tænker jeg tit: "Gad vide, hvad hun ville sige til hende dér?" Det gør jeg. Hun vil altid være hos mig, understreger han.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden