4. dec. 2013
Af Jan Bergman

Glad Jan Fog: Nu er han gift

Jan Fog gift
Jan Fog
Foto: AOP
Ikke så meget pomp og pragt – blot et lille intimt bryllupsselskab for kun otte personer hjemme i privaten.

Kendis-ejendomsmægleren Jan Fog blev tirsdag aften smedet sammen med sin udkårne Charlotte Juul hjemme på matriklen på Strandvejen i Taarbæk nord for København.

- Selvfølgelig er jeg en glad mand. Jeg ville da være dum, hvis jeg ikke var glad. Nu er vi blevet gift og sidder med en fantastisk middag med en ligeså fantastisk 30 år gammel gran cru rødvin, som passer med den tid jeg har kendt Charlotte, fortæller Jan Fog til BT.

Parret var kærester i få år for 30 år siden, men har aldrig sluppet kærligheden til hinanden.

Fog har da heller ikke lagt skjul på, at ægteskabet ikke skal gøre parret til kærester, men at det i stedet mere er et fornuftsægteskab, der skal gøre Charlotte Juul til ejendomsmæglerens arving og sikre hende økonomisk.

Bryllupsmiddagen blev også indtaget i Fogs villa med udsigt til Øresund, hvor hans hushjælp sørgede for maden.

- Jeg har hentet de bedste vine fra kælderen. Og så sætter vi nogle stearinlys på bordet og tænder op i pejsen, siger ejendomsmægleren, der ikke har købt nyt tøj til brylluppet, fortæller Fog til BT.

- Vi har besluttet, at vi ikke vil gå med ringe. Men selvfølgelig har jeg købt en bryllupsgave til Charlotte, fortæller den 64-årige brudgom, der dog ikke vil afsløre gaven, før bruden selv har pakket den ud.

Læs mere om: