Fredag, 30. maj 2014 - af John Lautrup

Gun-Britt Zeller: Gun-Britt Zeller: Jeg bliver ved

Gun-Britt Zeller
Gun-Britt Zeller
Foto: Martin Høien
Gun-Britt Zeller har været frisør i 50 år, men er stadig ivrig efter at lære nyt i omgangen med kam og klippesaks.

Gun-Britt Zeller er 64 år og kan i år fejre 50-års jubilæum i frisørfaget. Man skulle tro, at hun havde sat hår nok i sit liv, men hun flyver stadig til London hver sjette uge for at følge med i de nyeste trends. Og ifølge et interview i magasinet Cph Skyline har hun ingen planer om at lægge benene op og nyde pensionistlivet.

- Så længe der er nogen fra udlandet, der vil have, at jeg kommer farende, og så længe danskerne kommer farende ind i salonen, så bliver jeg ved, så længe det er sjovt, og jeg har energi og lyst. Det er et hårdt fag, men jeg holder mig i fysisk god form og passer på mig selv. Det er nødvendigt, siger Gun-Britt Zeller, som udover løbende at efteruddanne sig i London også er en efterspurgt frisør i udlandet.

- Det er så vigtigt, at jeg rammer rigtigt hver eneste gang. Det kræver konstant uddannelse, og der kommer jo nye kollektioner flere gange om året. Godt nok ser vi meget, der vender tilbage til tidligere trends, men så har de altid fået et twist, siger hun til Skyline.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden