Lørdag, 29. december 2012 — af af Catharina Ravn Davidsen, Aller Media

Gun-Britt Zeller: Sådan mødte jeg min mand

Gun-Britt Zeller
Gun-Britt Zeller
Foto: AOP
Gun-Britt Zeller Og hendes mand Torben Zeller havde en lidt atypisk første date. De løb en tur og sluttede i bølgen blå - i slutningen af november.

Hvad der bare skulle have været en hyggelig aften i venners selskab, endte for den kendte frisør Gun-Britt Zeller med at være årsagen til, at hun i dag er gift med Torben.

Hvordan mødte du din mand?

- Vi mødte hinanden for 22 år siden. Torben kom forbi hos vores fælles veninde, hvor jeg var til middag. Midt i middagen dumpede han ind ad døren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han kom for sent, fordi han havde spillet en forestilling samme aften. Men så faldt vi i snak. Jeg syntes egentligt ikke, at han var min type, men han havde en god humor og var ret meget sin egen.

Hvad skete der så?

- Efter vi havde mødtes til middagen, tænkte jeg ikke så meget mere over det, men nogle dage senere ringede Torben og inviterede mig med ud på en løbetur. Det kunne være hyggeligt, så jeg sagde ja. Efter løbeturen forslog han, at vi vinterbadede. Jeg ville vise ham, at det kunne jeg sagtens. Så vi sprang i havet, og det var slut november, men det var super sjovt, og vi har faktisk været sammen siden.

Hvad faldt du for ved din mand?

- Torben gør tingene på sin egen måde. Samtidig er han god til at give mig plads til at være mig selv, og så har han humor med stort H. Det betyder rigtig meget, når man ofte har travlt og kun lige ser hinanden ind og ud ad døren.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden