9. maj. 2014
Af Malan Joensen

Ikke længere hemmeligt: Mærsk Mc-Kinney Møllers villa er nu i offentligt udbud

Mærsk Mc-Kinney Møller og hans Charlottenlund-bolig.
Mærsk Mc-Kinney Møller og hans Charlottenlund-bolig.
Fotocollage: Ivan Eltoft Nielsen og AOP
Tidligere har interesserede købere skulle henvende sig personligt til ejendomsmægleren for at få detaljer om huset, men sådan er det ikke længere.

Den enorme villa i Charlottenlund som Mærsk Mc-Kinney Møller, der døde 16. april 2012, boede i, har været til salg i over et år som et såkaldt ”skuffesalg”, hvor man skal henvende sig personligt til ejendomsmægleren for at få nærmere detaljer at vide om boligen.

I dag blev det lavet om til et offentligt udbud, og ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen har således lagt informationer om Mærsk Mc-Kinney Møllers villa, der er bygget i 1987, på sin hjemmeside.

Det skriver Boliga.dk.

Ingen indendørsbilleder

Men man skal ikke tro, at man ligesom ved almindelige boligannoncer kan se billeder af huset indefra og således få et indblik i, hvordan den stenrige skibsreder indrettede sig.

Ejendomsmægleren kan dog vise billeder af boligen udefra og oplyse, at den 635 kvadratmeter store bolig er udbudt til 24 millioner og består af en kælder på 114 kvadratmeter og en grund på 4.710 kvadratmeter. Der er opholdsstue med glaspartier til terrasse og have, spisestue, spisekøkken, et såkaldt ”masterbedroom” med dobbeltsoveværelse og en gæsteafdeling med soveværelse og badeværelse. Kælderen byder på poolafdeling og vinkælder.

Køberen af ejendommen vil også kunne gå i haven og nyde synet af en stenskulptur udhugget i bornholmsk granit, der er placeret i en dam.

Se udendørsbilleder af Mærsk Mc-Kinney Møllers villa – klik her

Læs mere om: