Tirsdag, 21. juli 2009 — af af Trine Larsen

Isabell Kristensen: Jeg er ikke konkurs

Isabell Kristensen
Isabell Kristensen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Designeren Isabell Kristensen fortæller til BILLED-BLADET, at hun slet ikke er involveret i sagen om konkursbegæringen mod 'Dreams by Isabell Kristensen'.

Modeskaberen Isabell Kristensen var ved at få morgenkaffen galt i halsen, da hun fra sit hjem i Monaco fik en opringning fra Danmark om, at hun skulle være gået konkurs. Det er hun bestemt ikke. For Isabell Kristensen står ikke bag tøjfirmaet, "Dreams by Isabell Kristensen", der er begæret konkurs.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg blev virkelig ked af det, for det har intet med mig at gøre og har aldrig haft det. Firmaet har en såkaldt licensaftale om at sælge mit tøjmærke, Dreams by Isabell Kristensen, men selve firmaet bag har jeg intet med at gøre," fortæller Isabell Kristensen til BILLED-BLADET.

"Der er synd for dem, der ikke har fået deres løn og penge, men det har altså intet med mig at gøre. Og jeg er vred over, at Berlingske Tidende, der har bragt historien, ikke har undersøgt selskabets ejerforhold, inden de skriver en artikel, hvor de erklærer mig konkurs," siger Isabell til BILLED-BLADET.

Dét firma, der er der er begæret konkurs af Teknisk Landsforbund, hedder FYI180 og er derimod ejet af Anders Høiris, tidligere direktør i modekoncernen, IC Company. Fagforbundet har på vegne af fire medarbejdere, der ikke har fået løn siden maj måned, fremsat et krav på 853.444 kroner mod firmaet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden