21. jul. 2011
Af af Helle Skram de Fries

Janni og Christian Kjær slås om millioner

Janni og Christian Kjær kæmper om store summer penge.
Janni og Christian Kjær kæmper om store summer penge.
Foto: Birger Storm
Begge har kæmpestore formuer, men alligevel slås ægteparret. der blev skilt i 2008, stadig om pengene.

Efter 20 års ægteskab blev de skilt i 2008. Som venner, pointerede de. Venskabet forhindrer dog ikke de to styrtende rige mennesker i stadig at slås om millionerne.

Til B.T. fortæller Christian Kjær, at pengekrigen stadig raser mellem ham og ekskonen. Efter sigende har de begge formuer på mindst 500 millioner kroner, men Janni mener, at Christian Kjær skylder hende et sted mellem 100 og 200 millioner.

Trods særeje, mener Jannie Kjær, hun har krav på pengene, fordi hun i ægteskabet brugte store summer fra sin private formue på restaurering af det dengang fælles hjem "Sandbjerggaard", skriver B.T. Christian Kjær står fast på at særeje er særeje.

Christians Kjærs advokat, Koroly Németh, oplyser til B.T, at sagen er omfattende og derfor vil tage lang tid endnu.

- Der er jo ingen af dem, de behøver have travlt med at få sagen lukket. De klarer sig jo begge to - går jeg ud fra - ganske udmærket, siger advokaten. Og det må man vel siges at gøre, hvis man har 500 millioner.

Christian Kjær slås samtidig med sin ejendom på Venø, der brændte for knap to uger siden. Han glæder sig dog over, at det kun var materielle ting, det gik ud over.

- Og jeg har det på mange måder godt. Jeg har en sød kæreste, og det giver livsindhold, fortæller mangemillionæren til B.T. Christian Kjær danner nu par med Susan Astani.

Læs mere om: