23. apr. 2013
Af af Trine Larsen

Janni og Christians børn lider efter skilsmissen

Christopher Kjær, Janni Spies og Michala Kjær
Christopher Kjær, Janni Spies og Michala Kjær
Foto: Lars Laursen
23-årige Michala har ingen planer om at se sin far, mens 16-årige Christopher netop er flyttet hjem til ham.

Hofjægermester og advokat Christian Kjær fik adskillige gode gaver til sin fødselsdag, men én af de aller bedste var, at han kunne fejre den med sin familie og sine børn omkring sig.

Eneste undtagelse var 23-årige Michala, der udeblev fra sin fars 70 års fødselsdagsreception på Sandbjerggard, hvor såvel Christian Kjær, som hans kæreste, Susan Astani til det sidste håbede på, at datteren ville dukke op.

- Det håber vi da, at Michala gør. Det er jo hendes fars fødselsdag, smilede Susan Astani, der ikke ønskede at kommentere fejden mellem far og datter yderligere.

Men mens Michala Kjær valgte at holde sig hjemme, var hendes bror, Christopher Kjær,16, til gengæld med til at fejre sin far.

Christopher har siden skilsmissen mellem Janni Spies og Christian Kjær i 2009, boet det meste af tiden hos sin mor, men også i perioder boet på Sandbjerggaard. Der er han for nylig flyttet tilbage til, og var derfor på hjemmebane under sin fars reception, hvor også Susan og Christian Kjærs fællesbarn Alexander på snart 1 år, charmerede gæsterne, der også kunne hilse på Susan Astanis tre andre børn, Stella, 7, Leon, 5, og Sam, 19. Med til fest var også Philip Kjær, der er hofjægermesterens ældste søn fra første ægteskab, og dennes datter, Nikita, 20.

Som for alle andre børn har også Christian Kjær og Jannis Spies’ børn har en hård tid efter forældrenes skilsmisse, og den spektakulære retssag og kampen om 150 millioner kroner, der for nylig rullede i fuld offentlighed i Østre Landsret mellem de tidligere ægtefæller, har taget hård på børnene.

Ifølge Janni Spies har hun forsøgt, at forklare, at det er en sag mellem ”mor og far”, som de ikke skal bekymre sig om, men hun lagde ikke skjul på overfor Billed-Bladet efter retssagen, at både Christopher og Michala er dybt påvirkede af sagen.

Michala, der altid har været meget tæt på sin mor, var flyttet hjemmefra og boede i et hus nær Sandbjerggård, da forældrene blev skilt. Men i februar 2012 var krisen mellem far og datter åbenbart så tilspidset, at Michala ikke ønskede at bo der længere og derfor købte hendes mor, Janni Spies en villa til Michala i Hellerup, hvor hun flyttede ind og stadig bor.

BILLED-BLADET ville gerne have spurgt Michala, hvorfor hun ikke dukkede op til fødselsdagen og hvad der ligger bag uoverensstemmelserne mellem far og datter, men hendes PR-agent Signe Sehested-Lund vendte tilbage på vegne af Michala med følgende kommentar:

- Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at jeg ikke ser min far. Jeg har ikke haft kontakt med ham i snart halvandet år og har heller ingen planer om at få det. Derfor deltog jeg naturligvis heller ikke i hans reception.

Læs mere om: