Mandag, 12. december 2011 - af af Annelise Weimann

Jesper Bruun Rasmussen hyldet af Ida Davidsen

Jesper Bruun Rasmussen

– Du kan vælge lige, hvad du vil, sagde smørrebrødseksperten Ida Davidsen og overrakte et flot diplom som bevis på, at hun vil skabe et stykke ”Jesper Bruun Rasmussen”, som kommer til salg i restauranten i St. Kongensgade.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
50-års jubilaren, Jesper Bruun Rasmussen, fik en fornem gave af smørrebrøds-dronningen.

Jesper Bruun Rasmussen har i 50 år stået i spidsen for det berømte auktionshus i Bredgade i København. Det blev fejret med kæmpe reception - og et stykke smørrebrød.

- Du må selv vælge, hvad der skal være på brødet. Så kreerer vi det sammen, og fremover vil det blive solgt i min forretning som et stykke "Jesper Bruun Rasmussen".

Et stykke smørrebrød opkaldt efter sig og i det nye år til salg i Ida Davidsens smørrebrødsforretning i København var nok den mest kuriøse gave af de mange, Jesper Bruun Rasmussen fik, da han fejrede 50-års jubilæum i sit auktionshus i Bredgade.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Gæsterne væltede ind og fyldte de store rum til sidste plads, og den kendte auktionarius, Bruun Rasmussen, der godt kan være en tilbagetrukket herre, havde en fantastisk dag som centrum for den megen hæder.

Fornemste gave var personalets: Et portræt af Jesper Bruun Rasmussen, der skal males af den kendte kunstner Mikael Melbye. Han har netop færdiggjort et fantastisk maleri af dronning Margrethe i sølvkjole, der er hængt op på Christiansborg Slot.

Jesper Bruun Rasmussen er én af Danmarks mest kendte kunstauktionsledere og har haft stor succes med familievirksomheden, Bruun Rasmussen kunstauktioner, som nu drives af Jesper Bruun Rasmussen og hans børn, Frederik og Alexa Bruun Rasmussen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden