10. dec. 2011
Af af Iben Lerche Rasmussen og Helle Skram de Fries

Kærlighed og kryddersmør: Price har åbnet restaurant

Brødrene Price og Mischa og Anette var glade og stolte over, at kunne byde velkommen til åbningen af restaurant "Brdr. Price"
Brødrene Price og Mischa og Anette var glade og stolte over, at kunne byde velkommen til åbningen af restaurant "Brdr. Price"
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der var kærlighed til både kærester og kryddersmør, da Adam og James Price åbnede restaurant ”Brdr. Price”, der byder på verdens første smør-menu

Bag enhver succesrig mand står der er kvinde og blander sig. Bag den nye restaurant "Brdr. Price" i indre København står der hele to. James Prices kæreste, Anette Larsen, og Adam Prices kæreste, Mischa Jemer. De har på tætteste og mest deltagende hold fulgt projektet fra istandsættelse og indretning af lokalerne i Rosenborggade til sammensætningen af menukortet.

- Jeg har prøvesmagt drinks­kortet, fortæller Anette Larsen med et grin.

Både hun og Mischa var mindst lige så stolte som deres kærester, da brødrene Price i torsdags kunne åbne Københavns nye restaurant.

- Det er blevet lækkert og uhøjtideligt. Du kan både få den fine middag og den hurtige sandwich i køkkenbaren. Her er god stemning og rart at være, synes Mischa Jemer.

Anette er helt enig og tilføjer:

- Det er topkvalitet uden at være en gourmetrestaurant.

- Nej, det skal det for Guds skyld ikke være, indskyder Adam Price. Men brødrene går ikke på kompromis med kvaliteten.

- Vi har stor kærlighed til alle de enestående retter, og så har vi en smør-menu. Det har jeg ikke set andre steder, men her åbner vi med tre varianter; ristet hasselnød, skinkesmør og perberrod. Lige til at komme på det skønne, hjemmebagte brød til maden.

Læs mere om: