3. sep. 2013
Af Helle Skram de Fries

Kendisdesigner holdt afskedsparty for veninderne

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/dea-kudibal_0.jpg
Foto: Privat
Dea Kudibal, hvis design er meget populært blandt de kendte, tog festlige afsked med veninderne, inden hun flytter til Kina.

For 10 år siden startede Dea Kudibald sin forretning i et fugtigt kælderlokale. I dag er hendes design meget poulært blandt en række kendte kvinder, og blandt andet grevinde Alexandra ses ofte i design fra Dea Kudibal.

Hemmeligheden bag succesen, der har formået at springe finanskrisen over, er hårdt, målrettet arbejde - og et design, der både er super behageligt at have på, er til at bevæge sig i, men samtidig er eksklusivt og elegant.

29. august holdt den dygtige designer afskedsseance for sine veninder i Herluf Trollesgade, hvor hun både har sin bolig og et stort, smukt, velindrettet showroom. 10. oktober flytter Dea Kudbal nemlig til Shanghai sammen med sin mand, Per Glud, og parrets lille søn Ferdinand på tre år.

- Kina er et eventyr, der skal prøves, og vi skal bo i lejlighed i Shanghai, som er en skøn by. Forretningen kører videre herhjemme - og også i resten af Europa, fortæller Dea Kudibal, der netop har fået agentur i USA - og tilføjer:

- Og vi kommer også hjem ind imellem og bevarer kontakten.

Det var veninderne glade for at høre. Der var mødt rigtig mange op - både for at sige god tur til Dea og familen - og bestemt også for at se den nye efterårs/vinter-kolektion, der blev præsentret på dagen.

Der blev sippet champagne, spist sushi og andre lækkerier - og prøvet kjoler, bluser - og, som noget helt nyt - pelse til den store guldmedalje. Ikke mindst kronprinsens ekskæreste, skønne Katje Storkholm, var flittigt tøjprøver.

- Jeg elsker Deas tøj, så jeg skal have fornyet garderoben, fortalte en smilende Katja.

Blandt de mange var Benedicte Balling, Claire Ross-Brown og Christiane Schaumburg-Müller, der nød den hyggelige eftermiddag. Også de er begejstrede for den nye efterårs/vinter-kollektion 2013.

Du kan de flere lækre ting fra den nye kollektion her...

Læs mere om: