Mandag, 2. september 2013 — af Casper Nielsen

Klaus Riskær og kæreste holdt en uge

Laura Petersen og Klaus Riskær Pedersen
Laura Petersen og Klaus Riskær Pedersen
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Syv dage – og nætter – varede forholdet til Laura Petersen. Men nu er Klaus Riskær Petersen atter single.

Klaus Riskær nåede at være kæreste med den 28-årige Laura Petersen i lige præcis en uge. Nu er det slut. Søndag eftermiddag opdaterede Riskær sin Facebook med denne ordlyd:

- Laura og jeg har været kærester i en uge. Alle ugens dage. Og vi havde det fantastisk. Tak for det Laura. Du er en skat. Det har været syv uforglemmelige og begivenhedsrige dage Næste gang jeg tager imod et så fristende tilbud, vil jeg dog nok vurdere bedre, om det er hensigtsmæssigt at involvere hele landet i måske endnu en skrøbelig vandring ad kærlighedens uransaglige vej.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til Ekstra Bladet uddyber Riskær i dag:

- Når man er kærester, er det jo ikke det samme som at være samboende eller gift. Så kan det være, at kæresteforholdet kan være kortere eller længere tid. Så er det desværre sådan, at jeg også er nødt til at melde ud, når noget holder op igen. Ellers opstår der nogle akavede situationer, hvis jeg pludselig er ude igen i byen med nogle andre, siger KLaus Riskær.

Lørdag aften lagde Klaus Riskær ellers billeder af sig selv og Laura Petersen op på Facebook. Her var de til middag på restauranten Pluto sammen med Mads Holger og hans nye kæreste:

- To nye kærestepar til middag på Pluto, skrev Riskær.

13 timer senere var det forhold forbi.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden