12. aug. 2013
Af Dorte Quist

Klaus Riskær Pedersen: Drosler ned for festerne

Klaus Riskær Pedersen
Klaus Riskær Pedersen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Klaus Riskær glæder sig til at komme ud af fængslet til oktober, og vil kun feste fem dage om ugen fremover, lover han med et smil.

Klaus Riskær kan se en ende på sin lange fængselsdom. 4. oktober bliver den 58 årige forretningsmand lukket ud i friheden, og det glæder han sig rigtig meget til.

- Jeg har lige fået det at vide. Det har hele tiden været planen, at det skulle ske der, men jeg er bare så glad for, at det undtagelsesvis går, som det skal. Det er jeg ikke forvænt med, siger Klaus Riskær til Ekstra Bladet.

Klaus Riskær flytter ind i sin ejendom på Gl. Strand, som han stadig ejer, og så skal han se en masse til sine fire sønner,hvoraf den ene, Christopher, bor i England.

Også vægten har Klaus Riskær efterhånden fået under kontrol i fængslet, hvor han på et tidspunkt kun var en skygge af sig selv.

- Ja, jeg havde vægtproblemer. Mit topvægt i slutningen af Ibiza-sæsonen var 94-95 kilo, mens min normale vægt er lidt over 90 kilo. Men så røg jeg ned under 80 herinde i fængslet. Men nu er min vægt på vej tilbage. Så det fungerer godt, siger Riskær til Ekstra Bladet og tilføjer, at han ikke vil røbe hvad der skal ske, når han bliver sluppet ud i friheden. I forbindelsen med dommen fik Riskær forbud mod at være i selskabsbestyrelser eller direktioner i anparts- og aktie-selskaber, men han understreger, at han må eje alt hvad der passer ham, men at han fremover hellere vil arbejde i team.

Læs mere om: