13. mar. 2018
Af Casper Nielsen

Klaus Riskær skal være far for sjette gang

Klaus Riskær Pedersen Anna Pia Lykke
Klaus Riskær Pedersen Anna Pia Lykke
Foto: Lars H. Laursen
Finansmanden Klaus Riskær, 62, venter barn med sin 27-årige kæreste, Anna Pia Lykke Ring.

Klaus Riskær skal være far – for sjette gang. Det meddeler den 62-årige finansmand fra Buenos Aires i Argentina, hvor han og kæresten, den 27-årige Anna Pia Lykke Ring, lige nu nyder foråret.

I lykkelige omstændigheder

BILLED-BLADET har været i kontakt med Riskær i Argentina, hvor han er involveret i produktion af medicinsk cannabis, og han bekræfter de lykkelige omstændigheder. Riskær henviser desuden til sin Facebook, hvor han skriver:

"Anna Pia Lykke Ring og jeg har besluttet at få et barn sammen. Det gik så lidt hurtigere, end man kunne håbe på, men træning gør jo mester, som man siger. Anna er 27 år, og hvis man vælger en kæreste i den alder, så må man også forstå, at der er hensyn, der skal tages, og Anna skal have sit barn, som mange unge kvinder ønsker at få et barn," skriver Riskær.

Naturlig udvikling

Om at skulle være far i en høj alder (Riskær fylder 63 år den 24. april) siger han: "Kærester og ægtemænd forgår, mens børn består. Og den værdi bør ingen mand anstændigvis fratage en kvinde alene med begrundelse i sin egen alder. Jeg nærmer mig jo hastigt det tidspunkt, hvor jeg må konfrontere spørgsmålet om, om jeg kan være bekendt at lave små babyer, og selv om Picasso og Charlie Chaplin vist lavede børn, til de var i slut 80'erne, så synes jeg, at der bør være en teknisk mulighed for at de kan vokse op i omgang deres biologiske far."

Anna Pia Lykke Ring og Klaus Riskær har kendt hinanden siden sommeren 2017 og har boet sammen næsten lige siden. "Vi hygger os og har det dejligt sammen, og hvad er mere naturligt end at lade det udvikle sig til en rigtig lille familie. Det har jeg personligt savnet i rigtig mange år, og jeg er glad for, at Anna vil give det chancen. Jeg er sgu ikke enkel at omgås, kan jeg godt betro jer," skriver Riskær.

Far til seks

Når den nye arving kommer til verden, er det sjette gang Riskær prøver det. Sammen med sin første kone, Anne-Mette, har han to voksne sønner. Sønnen Kristoffer har han med sin tidligere kæreste, Mette-Marie Thomsen, og sønnen Christopher har Riskær med engelske Jasmin Dahli. Med fotomodellen Laura Petersen har han datteren Isabella.

Læs mere om: