14. aug. 2013
Af Dorte Quist

Kræftramt Janni Spies: Mine børn har været enestående

Michala Kjær med sin mor Janni Spies
Michala Kjær med sin mor Janni Spies
Foto:Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
- Mine børn har kendt til min sygdom hele vejen, og især Michala har været en stor hjælp, siger Janni Spies.

En lille knop ved siden af øjet, som viste sig at dække over hudkræft i øjenhulen. Janni Spies måtte tage en alvorlig samtale med sine to børn, Christopher, 16 og Michala, 24, i forsommeren, netop som hun også skulle til at tage hul på den tunge retssag mod sin eksmand, Christian Kjær.

- Jeg er blevet opereret for hudkræft, fortalte Janni overraskende til BILLED-BLADET, da hun gæstede modeugen, og kunne samtidigt afsløre, at hun faktisk er blevet opereret flere gange.

- Jeg blev opereret første gang i maj og igen for tre uger siden. Ventetiden og det uvisse har været det sværeste i hele forløbet, fortæller Janni Spies i BT, og understreger, at hun i dag har det rigtig godt.

- Jeg har glad for, at jeg har været i gode hænder under hele forløbet på Rigshospitalet. Mine børn har været enestående. Dem er jeg virkelig stolt af. De har været seje. Især Michalas kærlige støtte har været helt unik. Hun har virkelig været der for mig. Christopher er jo det yngre, og er selv i en sårbar alder, men han har heller ikke svigtet en eneste gang heller.

Sønnen Christopher Kjær flyttede netop permanent fra sin mor og op til sin far og stedmor på landstedet i Sandbjerg under skilsmissen. I stedet valgte Janni at købet et nyt hus i Klampenborg, som hun overtager 1. september, hvor hun så flytter ud af rækkehuset i Hørsholm. Rækkehuset købte hun i øvrigt lige efter skilsmissen for knap fem år siden af veninden Pusle Helmuth.

Læs også om Jannis nye bolig-eventyr i BILLED-BLADET torsdag d. 15. august.

Læs mere om: