Lars Larsen: Her er hans sidste vilje

Lars Larsen

Lars Larsen

Foto: Aller Media
Lars Larsen overdrager hele ejerskabet og ansvaret for JYSK til familien.

Lars Larsen var gennem årene lidt uklar i mælet om, hvem der skulle overtage hans livsværk "Jysk" efter hans død. Men nu bliver det understreget, at hans efterladte får magten over den verdensomspændende dynekoncern, skriver ekstrabladet.dk.

"Det ligger fast, at Lars Larsens JYSK Fond skal eje 1 procent af Lars Larsen Group, ligesom fonden får en stemmeandel på 1 procent, mens de resterende 99 procent af såvel ejerskab som stemmer kommer til at ligge hos familien", hedder det ifølge Ekstra Bladet i en pressemeddelelse fra JYSK's presseafdeling.

Lars Larsen ændrede holdning ved sygdom

Mens Lars Larsen levede udtrykte han betænkelighed ved at lægge byrden på familien og den førstefødte. Han havde set ulykker nok med sønner, som arvede ansvaret i en familievirksomhed. Han ændrede imidlertid holdning, da han blev syg af kræft. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Det er desværre en meget alvorlig diagnose, jeg har fået, og derfor vil jeg bruge min tid og mine kræfter på min familie. Derfor betyder det meget for mig, at den fremtidige ledelse af virksomheden er på plads, sagde Lars Larsen og fortalte, at hans søn, Jacob Brunsborg, blev ny bestyrelsesformand.

Fortsætter som stærk familieejet virksomhed

I dag siger Jacob Brunsborg i pressemeddelelsen:

"Det har hele tiden været afgørende, at Lars Larsen Group inklusive JYSK skal fortsætte som en stærk, familieejet virksomhed."

Lars Larsen døde den 19. august 71 år gammel.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden