Onsdag, 28. december 2016 - af af Ken Richter

Lars Larsen: Sådan er mit ægteskab med Kris

Lars Larsen med Kris

Lars Larsen med Kris

Foto: Lars Aarø/BILLED-BLADET
Tirsdag den 27. december kunne Lars Larsen fejre 45-års bryllupsdag med Kris. Selv om hun er gift med en af Danmarks rigeste mænd, ekspederer hun stadigvæk i en JYSK-butik.
DR1 viser onsdag den 28. december portrættet ”Sådan blev jeg – Lars Larsen”, hvor milliardæren, der nu bor i Sejs ved Silkeborg med udsigt til Himmelbjerget fra sit soveværelse, blandt andet fortalte om sin smertefulde og fattige opvækst med tre ældre søskende og en psykisk syg og enlig mor, hvor kærlighed, kys og kram ikke hørte til dagsordenen. 
  Dagen før TV-udsendelsen havde Lars Larsen været gift med Kristine Brunsborg, som kun bliver kaldt Kris, i 45 år.     Prøv vores nostalgi-quiz: Har du styr på Morten Korch-filmene?   I deres ægteskab har de fået børnene Jacob og Mette, som nu er 44 og 41 år, og Larsen er nu blevet farfar og morfar til henholdsvis Christine og Christian samt Søren og Line.   Alle har de efternavet Brunsborg – bare ikke Lars Larsen, der dog har forsøgt sig med at hedde Lars Brunsborg, men det fungerede slet ikke, for alle kendte ham som Lars Larsen.  

Lars Larsen: Min kone gav mig mit navn tilbage

– Jeg er kommet i mindretal. Min kone tog beslutningen, for hun var træt af al den navneforvirring. På min 40-års fødselsdag gav hun mig Larsen tilbage, afslørede købmanden for et par år siden i et interview med BILLED-BLADET.   Det betyder så også, at når Lars Larsen engang i fremtiden ikke længere står i spidsen for sit livsværk, så skifter familienavnet til Brunsborg, og det bliver måske knap så kendt som Larsen, for Jysk bliver til den tid ejet af en fond.   LÆS MERE: Lars Larsen bød prinsesse Benedikte indenfor   Lars Larsen har også erkendt, at godt nok er det ham, der har skabt Jysk fra bunden, men han havde aldrig klaret det uden Kris, som stadig ekspederer i den lokale Jysk-butik i Silkeborg.   LÆS MERE: Gik du glip af udsendelsen om Lars Larsen? Her kan du se den igen   – Min kone styrer vores familie. Det er Kris, der trommer os sammen, og sådan har det altid været. Hun har styr på fødselsdage og al den slags. Jeg kommer aldrig med nye initiativer. På den anden side har det givet mig den frihed, at jeg har kunnet nå dertil, hvor jeg er nu. Hun har sagt stop flere gange, og jeg havde ikke klaret det uden hendes hjælp. Hendes ord er lov, erkender Lars Larsen.    Læs mere om den succesrige Lars Larsen og hans liv i BILLED-BLADET nr. 52, der er på gaden torsdag.  

Billed-Bladet nr. 52, 2016.

Webgrafik: Niels Erik Nielsen
   

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden