6. sep. 2015
Af af Liz Rørsig

Lea Hvidt debuterer som forfatter til en ny gør det selv-bog

Lea Hvidt udgiver bog
Lea Hvidt udgiver bog.
Martin Høien / BILLED-BLADET
Da Lea Hvidt holdt barselsorlov med sin og Mikkel Kesslers søn Romeo fik hun også tid til at producere gør det selv-bogen ”D.I.Y. med Lea” med tip til, hvordan man kan gøre alle årets største dage endnu festligere.

- Jeg har sjovt nok altid tænkt, at jeg ville udgive en bog, men jeg troede, at den skulle handle om eventyr, for jeg drømmer om et hver nat, fortæller Lea Hvidt til BILLED-BLADET.

Hun er aktuel med bogen ”D.I.Y. med Lea” – en gør det selv- bog om med ideer til, hvordan man kan give årets mærkedage og højtider et ekstra touch.

Her er ideer til invitationer, bordpynt, guirlander og udsmykning, der nemt kan laves med saks og papir.

Lea Hvidt: Jeg vil give andre gode idéer

Lea giver også bud på opskrifter på kagebord og søde sager med lækre og sunde ingredienser.

- Jeg har altid gjort meget ud af udsmykningen og maden til fester og fødselsdage. Nu havde jeg lyst til at dokumentere det i form af en bog og give andre nogle gode idéer, ligesom jeg har min egen blog, siger Lea, der tog sin bacheloreksamen i performance-design fra RUC, lige inden hun gik på barselsorlov med sønnen Romeo.

Han er nu et år og otte måneder og kan glæde sig til titlen som storebror.

Lea og Mikkel venter nemlig barn nummer to inden længe.

Læs det store interview med Lea Hvidt i BILLED-BLADET nr. 36, der er på gaden nu, hvor vi også fik et sjældent kig ind i det smukke og stilfulde Hvidt/Kessler-hjem.

Læs mere om: