13. feb. 2012
Af af Preben Petersen

Line Baun Danielsen på randen af konkurs

Line Baun Danielsen.
Line Baun Danielsen.
Foto: Birger Storm
Line Baun Danielsen drøm om at drive virksomhedsrådgivning lider sandsynligvis døden i denne uge.

Line Baun Danielsen kan ikke få økonomien i kommunikationsfirmaet Ready-Set-Grow.biz, som hun driver sammen med kollegaen Gitte Haaning Høi, til at løbe rundt. Det seneste halve år har TV-værten kæmpet for at finde investorer, der kunne skyde penge i firmaet, men uden held.

Derfor tyder alt på, at en kreditor i denne uge vil begære Line Baun Danielsens firma konkurs som en konsekvens af, at en eller flere regninger ikke er blevet betalt.

- Ready-Set-Grow er ligesom mange andre virksomheder ramt af ugunstige tider, hvor ekstern kapital er svær at hente, fortæller Gitte Haaning Høj til Ekstra Bladet.

Hun fortæller desuden, at hverken hun eller Line Baun Danielsen kommer ud af eventyret med private økonimske skrammer. Duoen kan nøjes med at konstatere, at flere års arbejde er spildt.

Line Baun Danielsen startede i 1988 sin TV-karriere og var således et af de ansigter, som fik lov til at profilere TV 2. Siden var hun også vært på andre programmer, som f.eks. "Linen Ud", "Mors Hammer" og "Roomservice".

Læs mere om: