Torsdag, 19. november 2015 — af Casper Nielsen

Lotte Reimar: Don Ø stillede mig frækt spørgsmål

Flemming "Don Ø" Østergaard og Lotte Reimar
Flemming "Don Ø" Østergaard og Lotte Reimar
Foto: Lars H. Laursen
Flemming Østergaard spurgte ligeud Lotte Reimar ”hvad hun kostede” ved deres første møde. Og Parkens chef ville ikke tage nej for et svar, fortalte Lotte Reimar ved udgivelsen af Don Ø’s ny bog ”Exit Parken”.
Lotte Reimar blev noget intimideret ved sit første møde med Parkens chef Fleming Østergaard, kaldet Don Ø.   - ”Hvor meget koster du?” var noget af det første Fleming spurgte mig om, og det kan jeg huske, jeg synes var noget mærkeligt noget at spørge om, siger Lotte Reimar.   - Jeg er skam slet ikke til salg, svarede jeg, men Flemming smilte bare, og sagde, ”tro mig, det er kun et spørgsmål om hvor mange nuller, der kommer på checken”. Så tænkte jeg hmmm, her vil jeg da gerne arbejde, siger Lotte med et smil.   Reimar endte da også med at blive hyret som administrerende direktør for Parken og har siden opretholdt sit kammeratlige forhold til den tidligere formand, som hun f.eks. hvert år tager på Roskilde Festival med.  

Bag kulissen

  Fleming Østergaard fortæller om livet bag kulisserne i Parken i den nye bog, som han har lavet i samarbejde med David Trads, der har ført pennen i bogen ”Exit Parken”.   - Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle lave en bog mere, men journalist Per Mikael Jensen, Politikens redaktør Erik Jensen og journalist David Trads, fik mig overtalt. De synes der var så mange gode historier fra tiden, at jeg sagde ok. Så kunne jeg også give udtryk for forskellige synspunkter i historier, der hidtil ikke har været fortalt, sagde Flemming Østergaard, da bogen blev præsenteret på Politikens forlag.  

Dommen er anket

  I ”Exit Parken” får vi bl.a. Østergaards beretning om, hvordan den nu afdøde diktator Muammar Gaddafi ville overtage selskabet bag FCK, og den tragiske fortælling om hvordan milliardæren Michael Henriksen styrtede ned med sin helikopter og blev dræbt.    Noget der – ifølge bogen – forhindrede Don Øs comeback til Parken, fordi Henriksen ellers ville have købt sig til indflydelse i Parken, og indsat Østergaard som formand igen.   Bogen er skrevet, mens Flemming Østergaard var involveret i den retssag om kursmanipulation, som Københavns Byret kendte ham skyldig i.    Østergaard er idømt fire måneders ubetinget fængsel, men har anket sagen.    

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden