Søndag, 5. august 2012 - af af Thomas Flindt

Mærsk-bossens pragtvilla

Nils Smedegaard Andersen med sin kone Kirsten Smedegaard Andersen

Nils Smedegaard Andersen med sin kone Kirsten Smedegaard Andersen.

Foto: Lars Laursen
Nils Smedegaard Andersen er stadig ejer af den enorme pragtvilla med park og strandret ved Vedbæk - se billederne.

Markedet for de dyreste ejendomme er hårdt ramt af den langvarige krise på boligmarkedet, og en lang række topchefer og rigmænd har måttet skære mange millioner kroner af udbudsprisen for at få solgt.

Den erkendelse er Mærsk-koncernens topchef, Nils Smedegaard Andersen, også kommet til.

Den 53-årige leder af Danmarks største virksomhed indledte i oktober 2010 jagten på en køber til luksushjemmet i Vedbæk, men her halvandet år senere er det endnu ikke lykkedes ham at sælge det 402 kvadratmeter store palæ.

Først satte Smedegaard prisen ned fra 23 millioner kroner til 18 millioner kroner og siden er prisen barbere yderligere med 2,1 mio. kroner af, så huset nu kan købes for 15,9 millioner kroner

Altså et samlet nedslag på 7,1 millioner kroner eller det der svarer til cirka 30 procent af husets oprindelige pris. Det skriver Boliga Kendte.

Fredet gravhøj

Ifølge mægleren er der tale om et særdeles præsentabelt palæ på en 3.109 kvadratmeter parklignende med fredet gravhøj og stor præsentabel indkørsel samt garagebygning med tre garager med automatiske porte.

Har man selv svært ved at få solgt boligen, kan man overveje at tilbyde en byttehandel. Nils Smedegaard er nemlig interesseret i mageskifte, fremgår det af salgsopstillingen.

Mærsk-chefen og hans kone Kirsten gav selv syv mio. kr. for ejendommen, da de købte den i 2004.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden