29. dec. 2014
Af Jan Bergman

Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig endeligt solgt

Mærsk Mc-kinney Møllers hjem solgt
Mærsk Mc-kinney Møller
Efter knap otte måneder på markedet har Mærsk Mc-Kinney Møllers privatbolig i Charlottenlund fået en ny ejer.

Huset blev sat til salg som et såkaldt skuffesalg efter skibsrederens død i april 2012, men efter en periode uden købere, blev huset udbudt offentligt til salg i maj 2014, og i dag blev annoncen så markeret med “solgt” på ejendomsmæglerens hjemmeside. Det skriver Boliga.dk.

Mægleren bag salget, Ivan Eltoft Nielsen, ønsker ikke at oplyse hverken pris eller køber, men bekræfter, at huset er blevet solgt.

Hvis køberen skulle have haft held med at få et nedslag i prisen, er der næppe tvivl om, at han eller hun alligevel har måttet grave dybt i lommerne for at erhverve den 635 kvadratmeter store villa.

Blandt største villahandler i 2014

Boligen var udbudt til 24 millioner kroner og vil selv med et prisnedslag på fire millioner kroner skrive sig ind som en af de største villahandler i 2014.

Swimmingpool og vinkælder

Den nye ejer kan glæde sig over at have købt adgang til ni værelser fordelt på 635 kvadratmeter, en kælder på 114 kvadratmeter og en grund på 4.710 kvadratmeter.

Inde i huset er der opholdsstue med glaspartier til terrasse og haven, spisestue, spisekøkken, masterbedroom med dobbeltsoveværelse, en gæsteafdeling med soveværelse og badeværelse. I kælderen er der mulighed for at tage en dukkert i poolen eller nyde en flaske tempereret vin fra vinkælderen.

Huset, som ligger på Mosehøjvej, er bygget i 1987 og er ifølge den offentlige vurdering 28,5 millioner kroner værd.

Grunde solgt for over 60 millioner kroner

Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen har allerede solgt en lang række af Mærsk Mc-Kinney Møllers grunde i Mosehøjkvarteret i Charlottenlund og i Rungsted, og ifølge Boligas udregninger har salgene indbragt arvingerne et beløb på mere end 60 millioner kroner

Se billeder af Mærsks privatbolig – klik her!

Læs mere om: