Mascha Vang lancerer børnetøjs-kollektion

Mascha Vang

Mascha Vang

Foto: Lars H. Laursen
Under Copenhagen Fashion Week vil bloggeren Mascha Vang præsentere sin første børnetøjskollektion, der er blevet til med udgangspunkt i hendes datter Hollie Nolia.
Den 36-årige blogger Mascha Vang kaster sig nu over et nyt forretningseventyr med lanceringen af børnetøjskollektionen Hollie Nolia.
 
Kollektionen er navngivet efter bloggerens treårige datter, og det er også i hende, at Mascha Vang har hentet sin inspiration.
 
- Det er her, jeg får mine ideer og finder på designs. Det har været så spændende at starte op, og vi glæder os helt vildt, skriver hun på sin blog.
 
 

Hollie Nolia har valgt ud

Lanceringen vil finde sted på børnetøjsmessen CIFF Kids i Forum under modeugen i København i næste uge, hvor bloggeren har egen stand. 
 
Det er Hollie Nolia, der har stået for udvælgelsen af farver og designs på tøjet og som desuden også er model for kollektionen.
 
Mascha Vangs nye tiltag er desuden skabt i samarbejde med børnetøjsfirmaet Hust & Claire, som Mascha Vang har været flittig kunde hos.
 
Tøjkollektionen er designet til piger i alderen to-seks år, og bloggeren melder om, at den allerede har succes i udlandet.
 
 
Hollie Nolia som model for kollektionen.
Foto: Privat

Hollie Nolia som model for kollektionen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden