Søndag, 31. januar 2016 — af Juliane Olsen

Mascha Vang lancerer børnetøjs-kollektion

Mascha Vang
Mascha Vang
Foto: Lars H. Laursen
Under Copenhagen Fashion Week vil bloggeren Mascha Vang præsentere sin første børnetøjskollektion, der er blevet til med udgangspunkt i hendes datter Hollie Nolia.
Den 36-årige blogger Mascha Vang kaster sig nu over et nyt forretningseventyr med lanceringen af børnetøjskollektionen Hollie Nolia. Kollektionen er navngivet efter bloggerens treårige datter, og det er også i hende, at Mascha Vang har hentet sin inspiration. - Det er her, jeg får mine ideer og finder på designs. Det har været så spændende at starte op, og vi glæder os helt vildt, skriver hun på sin blog. LÆS MERE: Mascha Vang om at være mor: Jeg er blevet enormt sårbar

Hollie Nolia har valgt ud

Lanceringen vil finde sted på børnetøjsmessen CIFF Kids i Forum under modeugen i København i næste uge, hvor bloggeren har egen stand. Det er Hollie Nolia, der har stået for udvælgelsen af farver og designs på tøjet og som desuden også er model for kollektionen. Mascha Vangs nye tiltag er desuden skabt i samarbejde med børnetøjsfirmaet Hust & Claire, som Mascha Vang har været flittig kunde hos. Tøjkollektionen er designet til piger i alderen to-seks år, og bloggeren melder om, at den allerede har succes i udlandet.

Hvem er dine TV-favoritter? Stem og vind smykker her!

Hollie Nolia som model for kollektionen.
Foto: Privat

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden