Lørdag, 8. september 2012 — af af Jan Bergman

Naja Munthes luksushus til salg

Naja Munthe
Naja Munthe
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Naja Munthes sommerhus er super-luksus med direkte udsigt til Kategat - se hvor fantastisk hun bor.

Naja Munthe, ejer af tøjvirksomheden Munthe Plus Simonsen, må som mange andre sande, at dyre sommerhuse er svære at afsætte på boligmarkedet.

Munthe købte en sommerhusgrund i Vejby i Nordsjælland i 2004 og opførte i 2009 et nyt hus, som hun i over otte måneder har forsøgt at sælge, men hidtil uden held.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor har den 44-årige mode-dronning allieret sig med kendis-mægleren Pernille Sams og samtidigt sat prisen ned fra 13 millioner kroner til 9,5 millioner kroner. Det skriver Boliga Kendte

Smag, stil og kant

For pengene får en kommende køber et arkitekttegnet hus med havudsigt, indrettet med smag, stil og kant af en af vore dygtige danske designere.

Der er 115 kvadratmeter bolig og en hems på cirka 25 kvadratmeter samt et udendørs atrium med brus på cirka 10 kvadratmeter.

Indenfor er der blandt andet store lyse rum og højt til loftet, stue, spiseafdeling og køkken og masterbedroom, hvorfra der er udsigt over vandet.

Udsigten over Kattegat kan også nydes fra den 130 kvadratmeter store terrasse med pejs, fra badestranden, der er adgang til via en aflåst adgangssti, eller inde fra selve huset, hvor der er frit udsyn til havet gennem store vinduespartier. Grunden fylder 1.160 kvadratmeter af matriklen ud.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden