22. mar. 2017
Af Juliane Olsen

Nu føder Andrea Elisabeth Rudolph snart: Se hendes store mave

Andrea Elisabeth Rudolph
Andrea Elisabeth Rudolph.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Rudolph Care-indehaver Andrea Elisabeth Rudolph kan føde sit tredje barn, hvilket øjeblik det skal være.

Den 40-årige Rudolph Care-indehaver Andrea Elisabeth Rudolph venter lige nu endnu et barn med ægtemanden Claus Møller Jakobsen.

Fødslen kan gå i gang når som helst, barselstasken er allerede pakket, og på Instagram viser den tidligere TV-vært, hvor stor maven er blevet.

"Kuk kuk godmorgen", skriver Andrea Elisabeth Rudolph på det sociale medie.

SE VIDEOEN: Andrea Elisabeth Rudolph fortæller om egen jul til indsamling

Familien vokser sig større

Billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, har den vordende mor selv taget foran spejlet onsdag morgen, mens hun har tandbørsten i munden.

Håndboldspiller Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph er i forvejen forældre til sønnen Alfred, der kom til verden i september 2015.

Dermed er det lidt af en storfamilie, ægteparret efterhånden har fået dannet, for Rudolph Care-indehaveren har også 10-årige Isolde fra et tidligere forhold.

Brylluppet var en overraskelse

Claus Møller Jakobsen er desuden far til niårige Oskar og fireårige Alma fra et tidligere ægteskab.

I forbindelse med Alfreds barnedåb i januar 2016 blev Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen gift ved et overraskelses-bryllup i Frederiksberg Kirke.

Ægteparret har dog planer om at holde et større bryllup på et senere tidspunkt, men først skal den lille ny altså melde sin ankomst.

Læs mere om: