6. maj. 2015
Af Hanne Rask

Nyt job til Lotte Thor

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/image_2_0.jpg
Foto: Privat
Den tidligere TV-vært Lotte Thor har fået nyt job som PR-chef.

Den tidligere TV-vært Lotte Thor Høgsberg, 44, har ikke vist sig på skærmen, siden hun forlod DR Update for godt et halvt år siden.

Jobbet hang ikke helt sammen med hendes familieliv, og samtidig har TV-pigen aldrig været bleg for at søge nye udfordringer.

Og det har hun fået nu.

Lotte Thor inviterede

I et nyt job som pressechef hos BC Hospitality Group, der blandt andet ejer Bella Center, Forum og de eksklusive hoteller Bella Sky og Marriott i København.

Forleden bød den nye PR-chef på et lille eksklusivt arrangement på Bella Sky, hvor det var muligt at hilse på hende i hendes nye omgivelser.

- Jeg havde inviteret nogle presserelationer og andre fra mit netværk, og det var skønt at kunne invitere ind i Københavns bedst beliggende bar - SKY BAR, siger Lotte Thor Høgsberg til BILLED-BLADET, inden hun gik til ELLE Style Award med det lille selskab.

Lotte Thor er ydmyg og stolt

Og så er hun naturligvis begejstret for sit nye job.

- Jeg har altid været tiltrukket af at arbejde med de bedste og de mest modige. Sådan har mit arbejdsliv altid været, fra TV3's opstart i London, over TV 2 Sporten, til jeg senest var med til at starte DR Update. Jeg er ydmyg, stolt og glad for, at jeg i BC Hospitality Group har fundet det perfekte match mellem mine ambitioner og en ambitiøs og tung spiller i hospitality-branchen. Jeg ser virkelig frem til at få formidlet de mange stærke budskaber, koncernens forskellige brands byder på, siger Lotte Thor Høgsberg, der startede sit nye job for en måned siden.

LÆS OGSÅ: Anders W. Berthelsen overraskede med bar numse til modefest-pris

Læs mere om: