Pernille Rosendahl og Adam Duvå Hall bliver modeværter

Pernille Rosendahl og Adam Duvå Hall
Pernille Rosendahl og Adam Duvå Hall
Foto: AOP
Det bliver Pernille Rosendahl og Adam Duvå Hall, der skal styre uddelingen af modepriserne ved ELLE Style Awards, der afholdes for første gang i Danmark den 15. maj.
Hun er sangerinde, stilikon og skuespiller. Han er TV-vært, radiovært og komiker. Den 15. maj 2013 skal Pernille Rosendahl (41) og Adam Duvå Hall (37) styre slagets gang, når hele den danske modebranche sammen med stilige fashionistaer og toppen af den danske kendisscene samles i Skuespilhuset i København for at hylde og fejre de allerbedste inden for deres fag – nemlig de personer og brands, der har gjort sig ekstraordinært bemærket i det forgangne år.

Pernille Rosendahl, der debuterede som skuespiller i teaterkoncerten Hey Jude i december 2012, ser frem til også at kunne skrive modevært på CV’et.

- Det er med en stor portion ærefrygt, at jeg har sagt ja. Jeg ser ikke mig selv som en del af modebranchen, men er mere sådan en, der får lov at svæve over vandene og se på branchen med barneglade øjne. Derfor glæder jeg mig til at være vært, hylde branchen og fortælle om de succeser, der er inden for dansk mode, fortæller Pernille Rosendahl.

Pernille Rosendahl, der selv har inspireret mange danske kvinder med sin cool stil, siden hun brød igennem med Swan Lee i 2001, er stor fan af dansk mode.

- Vi er heldige her i Danmark, fordi vi har så mange danske designere, vi kan plukke ned fra hylderne. Der er meget mod i dansk mode, det er vellavet og innovativt, og der er virkelig sket meget i den danske modebranche de seneste 10 år. Det har været interessant at stå på sidelinjen og se alle de små brands bygge sig op og blive store og flotte, fortæller Pernille Rosendahl.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden