Peter Zobel: Mine børn er min største glæde

Peter Zobel, Alexander og Nicolai

Peter Zobel, Alexander og Nicolai

Foto: Lars Laursen
Godsejeren Peter Zobel holder meget af sine børn, der findes i alle aldre.

- Jeg har haft børn næsten hele livet, for jeg har dem i alderen fra 45 til 16 år. De er min største glæde, og jeg nyder hvert øjeblik sammen med dem, siger Zobel med eftertryk.

For to år siden blev familien som bekendt kastet ud i en turbulent tid, da Rigmor Zobel blev anholdt og senere dømt for at have modtaget seks gram kokain.

- Det er selvfølgelig en frygtelig belastning, når det går ens børn skidt. Rigmor er et voksent menneske og skal selv tage ansvar, men som far har jeg støttet hende alt, hvad jeg kan. Jeg mener, hun er blevet generet ud over alle grænser af visse dele af pressen, og jeg mener ikke, det er en fornuftig retstilstand, at vi har et system, hvor enhver klage over politiet bliver undersøgt af politiet selv. Men som familie er vi kommet gennem krisen, fastslår Peter.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

I det samme kommer Alexander på 19 og Nicolai på 16 hjem fra skole. De bor på Bækkeskov, mens de går på Herlufsholm - og i dag lægger Nicolai hjem til sidste skoledag, så det gamle gods bliver hurtigt fyldt med glade grin.

- Begge drenge er blevet vilde med at rende på jagt, så det har vi stor fornøjelse af sammen. De har jagttegn og nu også riffeltegn. Vi er ude i skoven, så tit vi kan, og senest har vi været på jagt i Canada. De er jo blevet nogle store og stærke drenge - så jeg må følge med, så godt jeg kan, smiler Peter Zobel.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden