Rikkemai Nielsens nye liv uden Allan

Rikkemai Nielsen

Rikkemai Nielsen

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Designeren Rikkemai Nielsen er klar til et nyt liv efter skilsmissen fra Allan Nielsen.

Designeren Rikke Mai har haft et turbulent år efter skilsmissen fra eks-fodboldspilleren Allan Nielsen, som hun har døtrene Ida Marie, 14, Emma Sofie, 11, og Nana Louise, 7, med. Og det har ikke været lige nemt at følge eksmandens nye liv med ridepigen Tina Lund i TV og ugeblade.

Heller ikke nu, hvor TV 2 har taget hul på en ny serie med Tina Lund, "Fra ridepige til papmor".
- De TV-udsendelser Allan og Tina medvirker i, har jo vidtrækkende konsekvenser for mange andre end dem selv, lyder det fra Rikke Mai, der ikke ønsker at kommentere TV-udsendelserne.

Vi taler åbent om det

- Det er værst for børnene, som må lægge øre til en masse ting, men heldigvis er pigerne stærke og seje og har deres egne meninger om deres far og hans kæreste. Vi taler åbent og meget sammen om det hele, siger Rikke Mai, der har døtrene hver anden uge, og som lige er flyttet i rækkehus i Holte for at begynde et nyt liv med sine piger.

- Det har selvfølgelig været en hård periode. Skilsmisse er altid en stor sorg og aldrig nemt for nogen. Slet ikke, når der er børn involveret. Det er altid dem, det går værst ud over, og det vil man som mor for alt i verden undgå, siger Rikke Mai.

Er det derfor, du havde mæglingsmøde med Allan og Tina Lund for nylig?
- Altså, jeg vil ikke kalde det et mæglingsmøde. Jeg havde blot spurgt Tina, om vi ikke skulle drikke en kop kaffe og tage en snak om pigerne, nu da hun officielt kalder sig papmor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden