Søndag, 12. december 2010 - af af Lisbeth Grube og Liz Rørsig

Sådan holder Rigmor Zobel jul

Rigmor Zobel

Rigmor Zobel 

Foto: Liebhaverboligen
Sidste år blev Rigmors jul ødelagte af den omfattende kokain-skandale, men i år tager hun revanche.

Nisser, knas og hygge med børnene. Rigmor Zobel Ravn fortæller om sine juletraditioner på tærsklen til sin første jul efter den opslidende narkosag.

Sidste år var det så som så med den søde juletid hjemme hos Rigmor Zobel Ravn. Jetsetteren og erhvervskvinden stod midt i sit livs mareridt forud for retssagen i februar, hvor hun blev dømt for at have købt i alt seks gram kokain.

Konfekt i lange baner

Men i det nye nummer af Liebhaverboligen åbner 41-årige Rigmor Zobel dørene til et nissepyntet hjem og fortæller om familiens juletraditioner. En af de traditioner, hun sætter størst pris på, er at gå i køkkenet med børnene, seksårige Esther og Hermann, 10, og kreere konfekt. Til stor glæde for Rigmors mand, Jesper Ravn, der går amok i de søde sager.

- I princippet kunne han bare stå med en rulle marcipan i den ene hånd og en nougatblok i den anden og gnaske løs, fortæller Rigmor, som udelukkende bruger marcipan og chokolade fra Peter Beier til sine roulader og fyldte chokolader.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

I år tager hun og Jesper på juleshopping i London, og i legetøjsbutikken Hamley's skal der findes sjovt legetøj til børn og gudbørn. Men Rigmor er ikke til overdrevent gaveræs.

Vil på fisketur med Jesper

Rigmors egen bedste julegave nogensinde var et par 28''-kaliber haglgeværer, som hun fik af sin far, den pensionerede erhvervsmand Peter Zobel. Og hun er ikke i tvivl om, hvad der gerne må ligge under juletræet i år:

- En laksefisketur med min mand til Norge og undertøj fra Tekinoktay, lyder det fromme juleønske fra jetsetteren.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden