Mandag, 16. september 2013 - af John Lautrup

Sarah Louise: Sarah Louise har født en pige

Sarah Louise
Sarah Louise Christiansen med Albert.
Jesper Sunesen
Kun 13 måneder efter at modellen og modebloggeren, Sarah Louise Christiansen, fik sønnen, Albert, har hun født en lille pige.

Modellen og modebloggeren, Sarah Louise Christiansen, fødte søndag en datter kun 13 måneder efter, at hun bragte sin førstefødte, Albert, til verden. Hun skulle egentlig først have født ved kejsersnit på fredag, men søndag dukkede der så pludselig et billede af hende og den nyfødte baby op på hendes blog med titlen: A picture says more than a 1000 words (et billede siger mere end 1000 ord, red.).

Allerede lørdag afslørede hun på sin blog, at der var noget i gære.

- Jeg har haft en ret hård morgen. Albert stod op kl. 06, og da ja skulle løfte ham op af sengen, kunne jeg mærke, at det gjorde kamp ondt i venstre side i maven. En time senere var det så slemt, at jeg måtte vække aupairen, så hun kunne hjælpe mig. Ved ik lige hvad der sker. Selv når jeg sidder stille, gør det ondt. Håber ikke hun er på vej allerede:( nu sover Albert og så er det med at få hvilet. Andre der har oplevet smerter i venstre side tæt ved fødsel??, skrev hun nervøst.

Og det var altså veer, som billederne på hendes blog afslører. 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden