Lørdag, 27. april 2013 — af Preben Petersen

Sarah Zobel føler skyld

Sarah Zobel
Sarah Zobel
Foto: Ole Bjørk
Skilsmissen fra Alexander Kølpin har sendt Sarah Zobel lige i armene på en psykolog.

Sarah Zobel fortæller på sin egen hjemmeside, hvordan det har påvirket hende at gå gennem skilsmissen fra Alexander Kølpin og være den aktive årsag til at familien ikke længere er en traditionel kernefamilie. Sarah Zobel, der sekv er uddannet psykolog, fortæller blandt andet, at hun ser en psykologkollega for at få styr på tankerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Psykologen er en skøn dame. Voksen, livsklog og sjov. Vi talte om alt muligt. Børn, forandringer, skyld, hypnose, rummelighed, fremtiden og lidt fag-snak. Og så sagde hun noget meget interessant. Nemlig det at hun var stoppet med par terapi. For det gad hun ihvertfald ikke mere. Jeg spurgte hende hvorfor. Hvortil hun svarede med et smil: “Når folk kommer i par terapi, er det allerede for sent.”, skriver Sarah Zobel blandt andet.

Også følelsen af skyld kommer på bordet.

- Vi talte også om, om det er nemmere at være den der går, eller den der bliver forladt. Skylden og det store ansvar omkring at bryde en familie op er noget man skal lærer at leve med, hvis man går. Det har man ikke på samme måde, hvis man bliver forladt. Til gengæld er det smertefuldt på en anden måde. Vrede og svigt og følelsen af at blive valgt fra, og ikke at kunne gøre noget ved det. Begge parter lider. På hver deres måde. Sorgen, forandringer og følelsesmæssige rutsjeturer har man til fælles, skriver Sarah Zobel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden