14. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Smykkedesigner Julie Sandlau sælger sin villa i Hellerup

Julie Sandlau
Julie Sandlau og Dennis Sandlau
Foto: Birger Storm
Knapt 12 millioner kroner lyder prisen på den herskabsvilla i forstaden Hellerup, som smykkedesigner Julie Sandlau nu har sat til salg.
Smykkedesigneren Julie Sandlau har nu valgt at sætte sin og ægtemanden Dennis Sandlaus herskabsvilla i københavnerforstaden Hellerup til salg. Ifølge boliga.dk ligger det 189 kvadratmeter store hus på Hartmannsvej og er sat til salg for 11.950.000 kroner. Julie Sandlau købte villaen i 2006 for 6,8 millioner kroner, og den forhøjede salgspris skyldes sandsynligvis en omfattende renovering. LÆS MERE: Julie Sandlau er blevet mor

Villaen er sat i stand

Ifølge salgsannoncen er villaen sat i stand med moderne, specialfremstillede materialer men samtidig i tråd med den oprindelige stil fra 1893. Desuden er der otte værelser i boligen og en dertilhørende grund på 758 kvadratmeter samt en kælder. Hartmannsvej beskrives desuden som en vej med mange aktive børnefamilier, og der er kort afstand til en række skoler fra villaen.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Kronprinsesse Mary bærer Julie Sandlau

Julie Sandlau, der er tidligere model, har drevet sin smykkevirksomhed af samme navn siden 00’erne. Det populære smykkedesign, hvor traditionelt design kombineres med moderne trends, er blandt andet faldet i kronprinsesse Marys smag. Når Julie Sandlau fraflytter villaen i Hellerup, er hun på jagt efter en bolig, der er passende for hende og ægtemanden samt deres tre børn. Se annoncen for boligen på boligsitet.

Læs mere om: